Fysiotherapie Savelkoul

Etienne Savelkoul

By Admin | 19 december 2017 | 0 Comment

Na mijn studie fysiotherapie in 2012 afgerond te hebben in Eindhoven, ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in Grevenbicht, Belfeld en Reuver. In de tussentijd heb ik mijn kennis verbreed met de cursussen Patroonherkenning Knie, Medical Taping, Valtraining en Schouderinstabiliteit. Daarbij ben ik in september 2013 begonnen aan de driejarige Master of Science opleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Kerpen (Duitsland). Sinds juli 2016 is deze afgerond, waardoor patiënten ook voor manuele therapie terecht kunnen bij Fysiotherapie Savelkoul.

Momenteel ben ik parttime werkzaam bij Fysiotherapie Tenney in Grevenbicht en ben ik sinds 1 juli 2014 eigenaar van ‘Fysiotherapie Savelkoul’.

Mijn affiniteit ligt vooral bij wervelkolom gerelateerde problematiek zoals: heup-, lage rug-, nek-, schouder- en armklachten.

Daarbij ben ik erg vaardig in de sportrevalidatie. Oefentherapie, in combinatie met massage en tape is in mijn ogen de ideale basis voor het hervatten van (top)sport. Sporters die enkel-, knie- of schoudertapes nodig hebben om hun sport te kunnen beoefenen zijn bij ‘Fysiotherapie Savelkoul’ aan het juiste adres.

Valtraining en valpreventie voor senioren is een tot op heden ondergewaardeerde training. Echter is het een zeer nuttige functionele training waarbij we senioren leren om vallen te voorkomen, om technieken toe te passen die de val ‘breken’ en technieken aanleren die het opstaan vergemakkelijken.

Kwaliteitszorg en bevlogenheid, in een aangename behandelomgeving, zorgen hopelijk voor veel tevreden patiënten!

TAGS

0 Comments